TAOASIS/Baldini
- Nazwa botaniczna: Theobroma kakaowca
- Charakterystyka: czekoladowy, cierpki
- Kraj pochodzenia: Peru
- Rodzaj ekstrakcji: Ekstrakcja alkoholu
- Składniki: ekstrakt kakaowy w alkoholu organicznym.
- Zastosowanie: 1–2 krople organicznego aromatu Baldini na 1 łyżeczkę miodu do aromatycznego naparu z herbaty. Organiczne smaki Baldini są również idealne do przyprawiania i aromatyzowania sosów, deserów i wypieków.
- Ostrzeżenia: Nie stosować bez rozcieńczenia. Chronić przed dziećmi. Unikać kontaktu z oczami i błonami śluzowymi. Przechowywać w chłodnym.Żadna z treści nie może być kopiowana, przesyłana, publikowana lub rozpowszechniana w jakiejkolwiek formie, bez pisemnej zgody.
- PZN 09538936
- EAN 4025121063693
- PL-EKO-05
Bio Kakao - Aromat, extrakt alkoholowy, 5 ml, Baldini
100% naturalny, czysty aromat z czystego olejku eterycznego z Theobroma cacao. Do przyprawiania i aromatyzowania potraw, napojów i pomieszczeń.
Spożywając kakako uwalniane są endorfiny, które są substancjami zapewniającymi nam, dobre sampoczucie i relaks.
Łagodny aromat jest bardzo wszechstronny i nadaje się do deserów, wypieków lub gorących napojów. Kakao wzmacnia aromat czekolady i sprawia, że słodkiemu smakołykowi nie można się oprzeć. Bardzo dobrze komponuje się z różą, wanilią i tonką.
Łagodny aromat jest bardzo wszechstronny i nadaje się do deserów, wypieków lub gorących napojów. Kakao wzmacnia aromat czekolady i sprawia, że słodkiemu smakołykowi nie można się oprzeć. Bardzo dobrze komponuje się z różą, wanilią i tonką.
- Dostępność
- Dostępny
- Cena dostępna po zalogowaniu.