TAOASIS/Baldini

Bio Kakao - Aromat, extrakt alkoholowy, 5 ml, Baldini
  • Nazwa botaniczna: Theobroma kakaowca
  • Charakterystyka: czekoladowy, cierpki
  • Kraj pochodzenia: Peru
  • Rodzaj ekstrakcji: Ekstrakcja alkoholu
  • Składniki: ekstrakt kakaowy w alkoholu organicznym.
  • Zastosowanie: 1–2 krople organicznego aromatu Baldini na 1 łyżeczkę miodu do aromatycznego naparu z herbaty. Organiczne smaki Baldini są również idealne do przyprawiania i aromatyzowania sosów, deserów i wypieków.
  • Ostrzeżenia: Nie stosować bez rozcieńczenia. Chronić przed dziećmi. Unikać kontaktu z oczami i błonami śluzowymi. Przechowywać w chłodnym.Żadna z treści nie może być kopiowana, przesyłana, publikowana lub rozpowszechniana w jakiejkolwiek formie, bez pisemnej zgody.
  • PZN 09538936
  • EAN 4025121063693
  • PL-EKO-05

Bio Kakao - Aromat, extrakt alkoholowy, 5 ml, Baldini

100% naturalny, czysty aromat z czystego olejku eterycznego z Theobroma cacao. Do przyprawiania i aromatyzowania potraw, napojów i pomieszczeń.

Spożywając kakako uwalniane są endorfiny, które są substancjami zapewniającymi nam, dobre sampoczucie i relaks.
Łagodny aromat jest bardzo wszechstronny i nadaje się do deserów, wypieków lub gorących napojów. Kakao wzmacnia aromat czekolady i sprawia, że ​​słodkiemu smakołykowi nie można się oprzeć. Bardzo dobrze komponuje się z różą, wanilią i tonką.
 

Dostępność
Dostępny
EAN 4025121063693
Cena dostępna po zalogowaniu.