TAOASIS/Baldini
- Nazwa botaniczna: Coriandrum sativum
- Rodzina: Apiaceae umbelliferae
- Charakterystyka: aromatyczna, pikantna, lekko słodka
- Kraj pochodzenia: Egipt
- Metoda pozyskania: destylacja parowa
- Składniki: olejek z liści kolendry.
- Zastosowanie: 1-2 krople organicznego aromatu Baldini na 1 łyżeczkę miodu do aromatycznego naparu herbaty.
- Organiczne aromaty Baldini są również idealne do przyprawiania i aromatyzowania dressingów, deserów i wypieków.
- Uwaga: Nie używaj nierozcieńczonych olejków eterycznych. Trzymać z dala od dzieci. Nie przedostawać się do oczu i błon śluzowych. Wskazówki dotyczące przechowywania: Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu w miejscu chronionym przed światłem.
Bio Kolendra - Aromat, 5 ml, Baldini
BIO aromat Kolendra 5 ml - smak aromatyczny, pikantny, lekko słodki i orzeźwiający.
- Dostępność
- Dostępny
- Cena dostępna po zalogowaniu.